C. TER, Nº 27, PIS 3er Esquerra - 07010 - Palma
Telf.: 971 461290 · Fax: 971 753046

Inici - noticies generals

RESUM DE LA MESA SECTORIAL DE DILLUNS 4 D’ABRIL

05/04/2016

RESUM DE LA MESA SECTORIAL DE DILLUNS 4 D’ABRIL

 

Avui hem assistit a la Mesa Sectorial per acabar de tractar la Resolució per la qual s’aprova la convocatòria pública per formar borses d’aspirants a funcionaris interins docents pel curs 2016-2017 per cobrir vacants i substitucions a centres públics d’ensenyament no universitari.

Se proposa rescatar l’antic punt 3.1.5.2 on deia “De manera excepcional, per ocupar places de qualsevol especialitat o funció, amb excepció de les especialitats lingüístiques,… on s’ha proposat que primer esgotin les funcions pròpies a la seva titulació i després triïn les antigues habilitades.

Respecte a les especialitats lingüístiques, hem proposat als diferents sindicats i a l'Administració, que si no volen retornar a la priorització que proposaven els filòlegs i traductors, al menys, els docents d’humanitats amb B2 esgotin primer les funcions pròpies a la seva titulació i després triïn les especialitats lingüístiques.

Respecte a les habilitacions per donar matèries no lingüístiques en anglès es penjarà un model que es pot emprar fins al 29 d’abril i ha d’anar adreçat a la Direcció General de Formació Professional i Formació del Professorat. Et temps màxim per

Per aquells interins que agafin una plaça abans del 29 d’abril per més de 30 dies se’ls hi deixarà que es baremin en aquesta convocatòria (encara no està confirmat).

Hem exigit de manera unànime que el procediment de sanció per faltes es llevi de la convocatòria i de les bases.

El termini per presentar les sol·licituts per participar en la convocatòria és de l’13 al 29 d’abril, ambdós inclosos. El barem ha augmentat a 30 punts i s’han actualitzat certs punts.

Els afiliats/des a ANPE podeu demanar cita cridant al 971461290 i vos ajudarem a fer el tràmit telemàtic.

« tornar »