C. TER, Nº 27, PIS 3er Esquerra - 07010 - Palma
Telf.: 971 461290 · Fax: 971 753046

Inici - noticies generals

DES D´ANPE VOLEM GARANTIR ELS PRINCIPIS DE MÈRIT, CAPACITAT I IGUALTAT

12/05/2016

DES D'ANPE VOLEM GARANTIR ELS PRINCIPIS DE MÈRIT, CAPACITAT I IGUALTAT

 

Després de veure a la premsa la notícia que “els directors volen triar part del professorat”, des d'ANPE volem garantir els principis de mèrit, capacitat i igualtat, i ho trobam compatible amb una formació al Pla quadriennal, dins el projecte educatiu del centre.

 

A les darreres Meses Tècniques i Sectorials, hem demanat a l’Administració que el perfilament d’una plaça afecta directament a qui se li atorga una comissió de serveis, una plaça provisional o definitiva o una plaça per un funcionari interí. Amb la qual cosa volem estar ben informats de quin és el perfil de la plaça i com es perfila per tal de garantir la transparència de l’atorgament d’aquestes places.

 

Així demanam que la Conselleria, oferesqui la formació als CEPS dels perfils, per tal de garantir a tots les mateixes possibilitats, ja que si no, entraria en incongruència amb el pacte d’estabilitat signat pels interins, així com pels funcionaris de carrera que es regeixen per un barem al concurs general de trasllats, que podrien veure blindades places per perfils excessius a les qual no podrien concursar.

» Documents relacionats

« tornar »