C. TER, Nº 27, PIS 3er Esquerra - 07010 - Palma
Telf.: 971 461290 · Fax: 971 753046

Inici - noticies generals

DES D´ANPE EXIGIM GARANTIR ELS PRINCIPIS DE MÈRIT, CAPACITAT I IGUALTAT DEL PROFESSORAT

18/05/2016

DES D'ANPE EXIGIM GARANTIR ELS PRINCIPIS DE MÈRIT, CAPACITAT I IGUALTAT DEL PROFESSORAT


Després de veure en la premsa la notícia que “els directors volen triar part del professorat”, des de ANPE insistim que s'ha de garantir els principis de mèrit, capacitat i igualtat, i ho trobem compatible amb una formació específica dins del Pla Cuadrienal de formació de la Conselleria d'educació i dins del projecte educatiu del centre.


El text de “Illes per un Pacte”, és un document pactat, d'intencions i grans línies estratègiques que necessita debat, desenvolupament, concreció posterior i negociació en els diferents àmbits en els quals ANPE té representació: les meses sectorials i el consell escolar, per fer-ho compatible amb les condicions sociolaborals dels docents en les seves màximes garanties.


Així ho hem manifestat en les darreres Meses Tècniques i Sectorials, on hem demanat a l'Administració que el perfilament d'una plaça es faci amb la màxima trasparència. Per això, volem estar molt bé informats de quin és el perfil de la plaça i com es perfila per garantir la transparència de l'assignació d'aquestes places. El que si acceptam és que la plaça oferida amb el Pla de Millora del centre aparegui com a perfil informatiu perquè el docent que l'esculli estigui informat del pla del centre i es matriculi voluntàriament de la formació pertinent.


Així demanem a la Conselleria garantir a tots els nostres docents les mateixes possibilitats, ja que si no, entraria en incongruència amb el pacte d'estabilitat signat pels interins, i també pels funcionaris de carrera, els quals es regeixen per un barem determinat en el concurs general de trasllats, i podrien veure blindades places per perfils excessius a les quals no podrien concursar.

» Documents relacionats

» Enllaços relacionats

« tornar »