C. TER, Nº 27, PIS 3er Esquerra - 07010 - Palma
Telf.: 971 461290 · Fax: 971 753046

Inici - noticies generals

RESUM DE LA REUNIÓ MANTINGUDA AMB EL CONSELLER D´EDUCACIÓ DIA 23 DE SETEMBRE

23/09/2016

Avui divendres 23 de setembre, hem assistit a una reunió amb el Conseller d'Educació per tractar el tema de les reválides de la LOMQE. Tot i que aquesta llei està feta d'esquena al professorat i que no té el consens de la comunitat educativa entenem que és una Llei Orgànica estatal d'obligat compliment. En aquest sentit ens hem presentat a la reunió amb la proposta de minimitzar els efectes de la LOMQE, especialment preocupats per les matèries més afectades per aquesta normativa.

Dit això, en referencia a les revàlides, des d'ANPE pensem que podem acceptar a 4t d'ESO, una prova que no sigui de validesa acadèmica, en tot cas, que sigui una prova externa, amb caràcter de diagnòstic, enfocada a detectar les dificultats d'aprenentatge i, en conseqüència, posar en marxa mesures de suport i reforçament de l'alumnat.

Referent a 2n de Batxillerat pensem que si el tipus de revàlida s'assembla a la selectivitat actual, el podem acceptar. En cap moment volem que hi hagi una doble avaluació per entrar a les universitats espanyoles.  

» Documents relacionats

« tornar »