C. TER, Nº 27, PIS 3er Esquerra - 07010 - Palma
Telf.: 971 461290 · Fax: 971 753046

Inici - noticies generals

RESUM MESA SECTORIAL 11 NOVEMBRE

14/11/2016

RESUM MESA SECTORIAL 11 NOVEMBRE

 

Per començar hem de dir que enguany, aquests criteris es permetrà que tots els funcionaris en situació de provisionalitat obtenguin la seva plaça definitiva, a més que hi ha places habilitades per permetre una gran mobilitat dels funcionaris.

 

1. Respecte a la plantilla orgànica:

COS DE MESTRES

Respecte als criteris per establir les plantilles orgàniques als centres públics les places oferides durant 4 anys consolidaran en plantilla. Com a novetats les places d’AD es reconvertiran en PT/AL. També aniran consolidant noves places de PT i AL en els centres on aquestes places hagin estat habilitades durant els darrers quatre cursos i en els quals la matriculació d’alumnat NESE sigui suficient.


La novetat pels centres de dues línies amb aula UEECO i tots els centres de tres línies comptaran amb una plaça d’orientació per poder concursar.

Respecte a les places dels funcionaris en expectativa que estan en PQPI no poden romandre en elles més de 4 anys però quedaran bolquetjades (aquest serà el darrer any que es podrà anar en aquestes en comissió de serveis). A partir d’aquí només podran estar dins ells els funcionaris amb destinació definitiva.

COS DE SECUNDÀRIA, FP I RÈGIM ESPECIAL

En compliment de l’Acord Marc s’ha canviat de 19 a 18 hores necessàries a les places de secundària perqué es pugui consolidar la segona.

Hem demanat consolidar places de FOL amb quatre grups assignats i no amb sis. Ens han respost que si en surten més és per altres matèries afectades i que podem treballar aquest assumpe quan tractem els criteris de quota.

 

2. Respecte a les oposicions de 2017.

 

La Conselleria d’Educació i Universitat ens ha informat que han demanat al Govern Central que inclogui una disposició que permeti convocar a l’Oferta Pública d’Ocupació de l’any 2017 fins a un 20% de les places ocupades per interins durant els tres darrers anys per tal d’intentar arribar a les 800 places. Vos informarem com evoluciona aquest tema.

3. Respecte dels interins docents.

A nivell estatal tots els sindicats hem demanat un informe vinculant a la Mesa d’Educació referents a les darreres sentències judicials de la UE sobre els funcionaris interins. Per part d’ANPE hem demanat la recuperació i puntuació de l’estiu l’abans possible i tractar tots aquests assumptes a la Mesa Sectorial.  

« tornar »