C. TER, Nº 27, PIS 3er Esquerra - 07010 - Palma
Telf.: 971 461290 · Fax: 971 753046

Inici - noticies generals

ANPE LLIURA ELS PREMIS DEL VI CONCURS DE DIBUIX "LA PAU VIATGERA"

11/04/2017

  

ANPE LLIURA ELS PREMIS DEL VI CONCURS DE DIBUIX "LA PAU VIATGERA"

 

Amb motiu de la celebració el 30 de gener del DENIP (Dia Escolar de la No Violència i la Pau), ANPE Illes Balears va organitzar una diada, on es varen lliurar els premis del VI Concurs de Dibuix "LA PAU VIATGERA".

 

L'acte es va fer el dissabte  8 de d’abril a les 17h, a les instal·lacions del centre WELLNES Illes de Marratxí, on uns 200 escolars dels centres participants acompanyats de les seves famílies, mestres i tutors varen poder gaudir d'una diada lúdica de jocs cooperatius aquàtics i de l'exposició dels dibuixos fets pels nins i nines participants.

Els nins guanyadors del concurs varen recollir els seus premis, un altre per la seva aula i un obsequi pel tutor/a. Varen fer entrega dels premis els representants de les empreses col·laboradores: ILLES (CENTROS DE WELLNES) y BOGARRA (Enmarcaciones y Bellas Artes),

Els guanyadors han estat:

GUANYADOR A EDUCACIÓ INFANTIL: JULIA MULET del CEIP MARIA DE LA SALUT

GUANYADORS AL PRIMER CICLE D’EDUCACIÓ PRIMÀRIA: PETRA PARVU (2ºn curs) del CEIP SA INDIOTERIA i JOSE GONZALEZ (3er curs) del CEIP NOVA CABANA

GUANYADOR A SEGON CICLE D’EDUCACIÓ PRIMÀRIA: LLUM CAIMARI del CEIP COSTA I LLOBERA de Marratxí.

Des d'ANPE Illes Balears volem donar les gràcies a tots els nins, docents, pares i mares, així com a les entitats patrocinadores que entre tots ens heu ajudat a fer possible aquesta sisena edició del concurs "La Pau Viatgera". Gràcies a tots per promocionar i difondre la cultura de la pau i la no-violència.

« tornar »