C. TER, Nº 27, PIS 3er Esquerra - 07010 - Palma
Telf.: 971 461290 · Fax: 971 753046

Inici - noticies generals

RESUM DE LA REUNIÓ INFORMATIVA SOBRE ELS TEMES TRACTATS A LA COMISSIÓ DE PERSONAL DE LA CONFERÈNCIA D´EDUCACIÓ

19/05/2017

RESUM DE LA REUNIÓ INFORMATIVA SOBRE ELS TEMES TRACTATS A LA COMISSIÓ DE PERSONAL DE LA CONFERÈNCIA D'EDUCACIÓ

 

Aquest matí la directora general de personal docent, la Sra. Rafi Sánchez, ens ha informat de la reunió informativa sobre els temes tractats a la Comissió de Personal de la Conferència d'Educació, que va tenir lloc al Ministeri d'Educació, Cultura i Esports, i a la qual va assistir la directora general com a representant de la nostra comunitat autònoma.

 

En aquesta reunió es va dir que el límit de contracte de 3 anys pels funcionaris interins no afecta els docents, hi hagué unanimitat de les Comunitats Autònomes de demanar la retirada de l'article 19. També varen mostrar la preocupació de reformar el reglament estatal d'oposicions, perquè es valori més l’experiència, els temaris i també alliberar la Taxa de reposició.

 

Tots els sindicats hem mostrat el nostre rebuig a aquesta normativa, i la conselleria ens ha mostrat la intenció d’establir una oferta d’oposicions compatible amb mesures d’estabilitat, que ja va anunciar el Conseller fa dies.

 

Finalment, volem agrair aquesta reunió informativa per part de la direcció general de personal docent, on ens han dit que ens informaran si tenen més reunions amb Madrid.

 

« tornar »