C. TER, Nº 27, PIS 3er Esquerra - 07010 - Palma
Telf.: 971 461290 · Fax: 971 753046

Inici - noticies generals

ATENCIÓ! NOVA SEU D’ANPE PALMA

02/08/2017

ATENCIÓ NOVA SEU D’ANPE PALMAA partir de setembre ens traslladem a la nova seu d’ANPE PALMA (C. TER, Nº 27, PIS 3er Esquerra). En front de la Conselleria d'Educació.

 

A partir de dia 3 d'agost estarem de vacances, i podeu contactar amb nosaltres a: info@anpe-balears.org / formacio@anpe-balears.org

 

Avui, 4000 funcionaris interins heu obtingut plaça en aquesta adjudicació. Aquest fet implica un contracte com a docent per tot el curs escolar, ja sigui a temps complet o parcial. Les llistes d’interins estan conformades per 13.000 companys que esperen una feina, i els qui no tregueu plaça ara, quedau emplaçats per una cridada telefònica que pot començar a finals d’agost i continuarà tot el curs escolar.

 

Tenim previst, que durant tot el curs escolar 2017-18, uns 1000 docents més s’incorporin a les substitucions i vacants sobrevingudes que aniran sortint de manera puntual. D’aquestes, la majoria s’ofertaran al mes de setembre i octubre, amb la qual cosa vos demanam que si veieu una cridada d’un número molt llarg la retorneu de seguida, ja que podria ser una telefonada de la Conselleria d’Educació per l’oferiment d’un contracte.

 

Pensau que si no heu tret plaça, els primers de la llista en ésser adjudicats seran els majors de 55 anys i 10 anys de serveis, independentment de la puntuació. Després, s’adjudicarà per estricte ordre de puntuació. Per aquells que quedareu dels primers de la llista estau ben atents al telèfon! Teniu 24 hores per retornar la cridada, si no vos votaran al següent amb les pertinents conseqüències. Els de pacte desplaçats sense plaça adjudicada estau obligats a fer el tràmit setmanal, sinó s’entendrà que renunciau al pacte.

 

Des d’ANPE, només aquesta setmana, hem contestat més de 500 e-mails, 800 trucades de telèfon, 250 tràmits telemàtics presencials, a més de donar servei, suport i ajuda per email, web i facebook tots els matins, horabaixes i vespres d’aquesta setmana. A partir d’ara, posarem tots els nostres esforços per oferir a la nostra web i facebook totes les ofertes de feina possibles i qualsevol oportunitat de contracte allà on es generi, per tal de reduir la llista d’espera tan llarga que tenim a les Illes Balears.

 

Per la nostra part, vos demanam disculpes si no hem pogut atendre a tothom, ja que hem tengut poc dies per realitzar els tràmits. Vos desitjam un bon cap de setmana i molta de sort!

« tornar »