C. TER, Nº 27, PIS 3er Esquerra - 07010 - Palma
Telf.: 971 461290 · Fax: 971 753046

Inici - d´acció sindical

DES D’ANPE RECLAMAM QUE PART DE LA INVERSIÓ ESTATAL ES DESTINI A L’EDUCACIÓ PÚBLICA

04/12/2015

DES D’ANPE RECLAMAM QUE PART DE LA INVERSIÓ ESTATAL ES DESTINI A L’EDUCACIÓ PÚBLICA


 

Avui surt a la premsa que l’Estat invertirà 322 milions a Balears, a dues setmanes de les eleccions. Per aquest motiu, reclamam que part d’aquesta inversió es destini a l’ensenyament públic per tal d’incrementar el pressupost destinat a Educació per restablir les condicions sociolaborals pendents de recuperar.

 

Encara així, després de les darreres meses sectorials i la signatura de l’acord marc per recuperar la paga extra retallada i la descongelació dels sexennis, pensam que aquestes mesures són el punt de partida i l’inici de la recuperació de les condicions sociolaborals perdudes aquests darrers anys. Per això, opinam que una altra jornada de vaga, no és oportuna, ja que, tornam a demanar al professorat un esforç i un desgast econòmic difícil d’assumir. 


En aquests moments trobam que la vaga és el darrer recurs, i nosaltres només la farem servir si fracassen totes les altres estratègies, tal com vàrem fer quan ens vàrem adherir fa dos cursos escolars.

 

Des d'ANPE continuarem reivindicant i exigint a la Conselleria d'Educació que s'incrementi el pressupost i es destini íntegrament a l'ensenyament públic.

» Documents relacionats

« tornar »