C. TER, Nº 27, PIS 3er Esquerra - 07010 - Palma
Telf.: 971 461290 · Fax: 971 753046

Inici - d´acció sindical

ANPE LLIURA ELS PREMIS DEL V CONCURS DE DIBUIX "LA PAU VIATGERA"

21/03/2016

ANPE LLIURA ELS PREMIS DEL V CONCURS DE DIBUIX "LA PAU VIATGERA"

Amb motiu de la celebració el 30 de gener del DENIP (Dia Escolar de la No Violència i la Pau), ANPE Illes Balears va organitzar una diada, on es varen lliurar els premis del V Concurs de Dibuix "LA PAU VIATGERA".

L'acte es va fer el dissabte  19 de març a les 17h, a les instal·lacions del centre WELLNES Illes de Marratxí, on uns 200 escolars dels centres participants acompanyats de les seves famílies, mestres i tutors varen poder gaudir d'una diada lúdica de jocs cooperatius aquàtics i de l'exposició dels dibuixos fets pels nins i nines participants.

A les 20 hores es va dur a terme el lliurament dels premis  Els nins guanyadors del concurs varen recollir els seus premis, un altre per la seva aula i un obsequi pel tutor/a. Varen fer entrega dels premis els representants de les empreses col·laboradores: GRÀFIQUES MADRID, ILLES (CENTROS DE WELLNES), CULTURE eco, PALMA AQUARIUM y BOGARRA (Enmarcaciones y Bellas Artes),

Els guanyadors han estat:

GUANYADOR A EDUCACIÓ INFANTIL: MARIONA LLULL ROTGER del CEIP S’OLIVAR

GUANYADOR A PRIMER CICLE D’EDUCACIÓ PRIMÀRIA: ARINA ZHUKONA del CEIP SON CALIU

GUANYADOR A SEGON CICLE D’EDUCACIÓ PRIMÀRIA: IRENE OLLER REDONDO del CEIP SES CASES NOVES

GUANYADOR A TERCER CICLE D’EDUCACIÓ PRIMÀRIA: LOREANA MULUH del CEIP JOAN CAPO de Palma

El Jurat per la qualitat dels dibuixos i pel missatge que transmeten, ha decidit  fer un reconeixement als participants dels centres:

CEIP MITJÀ DE MAR (primera categoria)

CEIP BINISSALEM (segona categoria)

CEIP NA CARAGOL  (segona categoria)

CEIP LA SOLEDAT (tercera categoria)

Des d'ANPE Illes Balears volem donar les gràcies a tots els nins, docents, pares i mares, així com a les entitats patrocinadores que entre tots ens heu ajudat a fer possible aquesta cinquena edició del concurs "La Pau Viatgera". Gràcies a tots per promocionar i difondre la cultura de la pau i la no-violència.

« tornar »