C. TER, Nº 27, PIS 3er Esquerra - 07010 - Palma
Telf.: 971 461290 · Fax: 971 753046

Inici - d´acció sindical

PREOCUPATS PER LES MATÈRIES MÉS AFECTADES PER LA LOMQUE, CONTRA LES RETALLADES EDUCATIVES I PER UN MILLOR FINANÇAMENT, ANPE S’AFEGEIX A LA CONCENTRACIÓ DE DIMECRES 26 D’OCTUBRE

18/10/2016

PREOCUPATS PER LES MATÈRIES MÉS AFECTADES PER LA LOMQUE, CONTRA LES RETALLADES EDUCATIVES I PER UN MILLOR FINANÇAMENT, ANPE S’AFEGEIX A LA CONCENTRACIÓ DE DIMECRES 26 D’OCTUBRE

 

Amb la finalitat de no generar greus perjudicis organitzatius dins els centres i de no perjudicar al professorat de les matèries de Música, Filosofia, Plàstica, Tecnologia, Educació Física i Cultura clàssica, ANPE Illes Balears s’afegeix a la concentració unitària de dia 26 d’octubre davant la Delegació de Govern.

 

Així, hem recollit les demandes dels col·lectius afectats per reivindicar i prestigiar el paper d’aquestes matèries dins el desenvolupament de la personalitat, pensament, creativitat, intel·ligència i raonament dels nostres alumnes, així con la necessitat de mantenir al professorat d’aquestes especialitats als seus centres. A més volem advertir al Govern que no prosperarà cap reforma educativa que es faci d'esquena als docents i que contribueixi a augmentar el sentiment d'indefensió del professorat davant la pèrdua actual de drets laborals.

 

ANPE demana reflexió, seny i assossec. Hem estat molt crítics amb l'actual reforma educativa, la LOMQUE. Una Llei que va néixer sense consens, en un escenari de crisi econòmica i llastrada per les retallades i que no és la reforma profunda i global que necessita l'Educació a Espanya.  

 

Per això, aquest Dimecres 26 ďoctubre, a les 18:00h tenim una cita a davant la Delegació de Govern, i a totes les illes.

» Documents relacionats

« tornar »