C. TER, Nº 27, PIS 3er Esquerra - 07010 - Palma
Telf.: 971 461290 · Fax: 971 753046

Inici - d´acció sindical

ANPE INICIA LA CAMPANYA “MATRICULA AL TEU FILL A L´ESCOLA PÚBLICA”

01/02/2017

ANPE INICIA LA CAMPANYA “MATRICULA AL TEU FILL A L'ESCOLA PÚBLICA”

 

ANPE Illes Balears inicia, un any més, la campanya Matricula als teus fills en l'ensenyament públic, destinada a posar en valor el paper de l'ensenyament públic en la societat, i anima novament al professorat i als centres educatius a la seva difusió.


ANPE, com a sindicat exclusiu de l’ensenyament públic i amb motiu de la imminent obertura del procés de matriculació de l'alumnat per al proper curs, rellançam aquesta campanya recordant les avantatges i fortaleses de l'ensenyament públic amb la qual pretenem traslladar “el paper essencial de l’escola pública dins la nostra societat” i de “la tasca dels nostres docents, que amb la seva vocacionalitat i esforç” han fet possible que els nostres fills rebin una educació de qualitat que volem reconèixer.

 

Mitjançant aquesta iniciativa, volem insistir en prestigiar i recuperar totes les condicions sociolaborals que hem perdut els docents de la pública, ja que és l’escola pública la que garantareix la igualtat i equitat entre els nostres alumnes.

 

Des d’ANPE continuarem defensant que no se llevin més recursos, que s'escometin totes les inversions necessàries per garantir el manteniment d'un servei públic educatiu de qualitat.

« tornar »