C. TER, Nº 27, PIS 3er Esquerra - 07010 - Palma
Telf.: 971 461290 · Fax: 971 753046

Inici - d´acció sindical

ANPE EXIGEIX AL GOVERN I A LA CONSELLERIA D’EDUCACIÓ MESURES D’ESTABILITAT PELS FUNCIONARIS INTERINS

30/05/2017

DAVANT LA SITUACIÓ ACTUAL, ANPE EXIGEIX AL GOVERN I A LA CONSELLERIA D’EDUCACIÓ MESURES D’ESTABILITAT PELS FUNCIONARIS INTERINS

 

A la reunió mantinguda avui al Consolat de la Mar, amb la presidenta del Govern Balear i tres consellers, ANPE-FSES ha demanat tractar la convocatòria del procés selectiu a la Mesa Sectorial d’Educació, on volem una oferta pública escalonada i progressiva en el temps, conjugant mesures d’estabilitat pels nostres funcionaris interins.

 

Hem recordat que és imprescindible que el procés selectiu sigui un vertader concurs-oposició, ja que tal com està dissenyat, moltes vegades els interins no són avaluats en totes les seves competències pel caràcter eliminatori de les proves. En aquest sentit exigim una futura convocatòria progressiva de places, amb una promoció real dels interins on puguin ser avaluats en totes les seves competències fins a la fase de concurs, plantejar el caràcter eliminatori, actualitzar temaris,...

 

Així mateix, exigim que el procés selectiu sigui compatible amb mesures d’estabilitat pel nostre professorat, ja que s'han trobat amb la no convocatòria d'oposicions a les Balears durant els darrers sis anys, cas únic a tot l'estat.

 

També exigim al Govern de Madrid la inclusió de la modificació/retirada de l’article 19.2 que limita la contractació a 3 anys als funcionaris interins.

 

Finalment, des d’ANPE Balears estam disposats a estudiar totes les possibilitats legals per donar estabilitat, continuïtat i tranquil·litat a tot el nostre professorat interí.

» Documents relacionats

» Enllaços relacionats

« tornar »