C. TER, Nº 27, PIS 3er Esquerra - 07010 - Palma
Telf.: 971 461290 · Fax: 971 753046

Inici - d´acció sindical

RESUM MESA SECTORIAL DE DILLUNS 9 D’OCTUBRE

09/10/2017

RESUM MESA SECTORIAL DE DILLUNS 9 D’OCTUBRE

 

Avui hem tengut Mesa Sectorial amb el Conseller d’Educació i Universitat, el Sr. Martí March. A la reunió hem donat suport a la proposta de places amb la condició de reeditar un pacte d’estabilitat pels docents interins. La proposta final de l’Administració és de 1007 places. Hem acordat amb la direcció general de personal docent que treballarem en diferents meses tècniques les properes bases d’interins, millores del procés selectiu, possibles mesures d’estabilitat i la revisió de la recuperació de part de les condicions sociolaborals previstes a l’Acord Marc.

 

Des d’ANPE ens mantenim en la nostra intenció de fer una aposta per les oposicions, escalonades en el temps, amb una calendarització progressiva els propers 5 anys, i donant 3 oportunitats per cos i que siguin conjugables amb un pacte d’estabilitat per tal de donar diverses oportunitats als nostres docents per poder superar el procés selectiu amb garanties.

 

A més, hem acordat amb la direcció general de personal docent que treballarem en diferents meses tècniques les properes bases d’interins, millores del procés selectiu, possibles mesures d’estabilitat i la revisió de la recuperació de part de les condicions sociolaborals previstes a l’Acord Marc. Finalment, hem recordat a l’Administració que convoqui també el cos de catedràtics perquè els funcionaris de carrera puguin promocionar.

« tornar »