C. TER, Nº 27, PIS 3er Esquerra - 07010 - Palma
Telf.: 971 461290 · Fax: 971 753046

Inici - d´acció sindical

RESUM MESA SECTORIAL DIMECRES 24 D’OCTUBRE

24/10/2017

RESUM MESA SECTORIAL DIMECRES 24 D’OCTUBRE

 

Avui hem tengut Mesa Sectorial d’Educació on se’ns ha presentat dos esborranys de Resolució: una de la Direcció general de Planificació , Ordenació i Centres per la qual s’aproven les instruccions per a la implantació dels programes de reforç de l’aprenentatge per a quart curs d’ESO.

 

ANPE ha donat el seu suport a aquesta resolució ja que troba positiu que l’alumnat que ja tenia suport incorporat al programes PMAR a 2º i 3º ESO, pugui tenir continuïtat a 4º i així facilitar tant l’èxit educatiu com la tasca docent. A més, això forma part del acord Marc amb el suport d’ANPE a MESA SECTORIAL. Per altra banda hem demanat a MESA que s’incrementi el nombre d’hores d’aquest programa per aquest alumnat que serà inicialment de 12 hores setmanals. Això suposarà un increment de 40 professors i professores. Des de la Direcció general de Planificació , Ordenació i Centres ens han assegurat que faran un esforç per augmentar el número d’hores setmanals i poder donar suport no només a les àrees instrumentals sinó també a altres matèries.

 

Pel que fa referència a l’altra resolució del Conseller d’Educació i Universitat que estableix els criteris per determinar la tipologia dels centres docents públics no universitaris i l’assignació dels equips directius, des d’ANPE ho valorem de forma positiva ja que actualitza la normativa anterior del 2010 a les noves necessitats com és el cas dels CENTRES INTEGRATS (abans inexistents),  com son els Centres Integrats de Formació Professional; els Centres integrats d’educació infantil, primària i secundària i els centres integrats d’educació infantil i primària i d’ensenyaments elementals de música.

« tornar »