C/ Bisbe Rafael J. Verger, 5 - 07010 - Palma
Telf.: 971 461290 · Fax: 971 753046

Inici - interins/es

INFORMACIÓ PELS INTERINS

31/08/2016


1. PELS INTERINS QUE HEU DE FER ELS EXÁMENS DE SETEMBRE RECORDAU, que podeu ajornar la vostra presa de possessió si teniu exàmens pendents, abans del 7 de setembre.

S’entén com a causa justificada la necessitat d’acabar les tasques pendents (exàmens i avaluacions) al centre on el funcionari interí teniala destinació el curs anterior si la nova destinació és a una altra illa. La presa de possessió de la nova destinació i la incorporació efectivas’han de produir una vegada acabades aquestes tasques i no més tard del 7 de setembre.

Si és a la mateixa illa dia 1 s'ha d'anar a prendre possessió al nou centre i després anar a l'antic.

El funcionari interí ha d’informar d’aquesta circumstància al director del centre on té la nova destinació.

 

2. TRÀMIT PREVI A LA PRESA DE POSSESSIÓ PELS INTERINS ADJUDICATS

S'ha activat, al PORTAL DEL DOCENT l'INTERÍ, el tràmit d'informació Prèvia a la Presa de Possessió.

S’ha de realitzar abans del 31 d’agost, per tal que día 1 de setembre formalitzar la presa de possessió al centre adjudicat.

Recordau que tot el personal interí a qui s'ha adjudicat una plaça ha de fer el tràmit, obligatòriament, abans de formalitzar la presa de possessió al centre.

 

3. DISPONIBLE/NO DISPONIBLE

S'ha activat el PORTAL DOCENT DE l'INTERI

-          Per a consultar la posició a les borses d'interins.

-          Fer el tràmit telemàtic per CANVIAR LA SITUACIÓ DE DISPONIBILITAT (heu de tenir en compte que ja no hi ha tants de motius de renúncia justificada amb la qual cosa heu de tenir present aquesta opció).

 

4. TRÀMIT DE SUBSTITUCIONS SETMANAL

El tràmit per la següent tria de vacants i substitucions del curs 2016-2017, pels professors interins que no han obtingut plaça, estarà actiu entre els dies 2 i 5 de setembre.

« tornar »