C. TER, Nº 27, PIS 3er Esquerra - 07010 - Palma
Telf.: 971 461290 · Fax: 971 753046

Inici - interins/es

ATENCIÓ PELS INTERINS QUE HEU FET CURSOS DE FORMACIÓ AMB ANPE ILLES BALEARS

15/02/2017

ATENCIÓ PELS INTERINS QUE HEU FET CURSOS DE FORMACIÓ AMB ANPE ILLES BALEARSVos informam que pels qui heu fet formació presencial i a distància amb nosaltres, ja ens vàrem encarregar de dur al registre del servei de formació de la Conselleria d'Educació totes les actes pertinents. Els qui teniu portal del personal, els cursos vos sortiran registrats a l'apartat de formació externa, abans de finalitzar aquest primer tràmit. Els darrers cursos que entraran a temps, dins aquest primer tràmit d'interins, seran tots aquests que estan ofertats al mes de febrer (i tots els anteriors):


-ITINERARIS PER LA DESCONEGUDA SERRA DE LLEVANT


-PREVENCIÓ I RESOLUCIÓ DE CONFLICTES ALS CENTRES EDUCATIUS


-LA PERCEPCIÓN Y EXPRESIÓN MUSICAL COMO TRANSVERSATILIDAD


-ALUMNES D´ALTES CAPACITATS: COM IDENTIFICAR-LOS, ENTENDRE I EDUCAR-LOS (en el cas concret d'aquest curs registrarem les actes el dia 12 de març, amb la qual cosa vos recomanam fer el tràmit els dies 13, 14 i 15 una vegada que hagueu comprovat que apareix al vostre portal del personal. Per seguretat, si qualcú vol el títol d'aquest curs, el podeu venir a recollir a partir de dia 13 i adjuntar-lo presencialment al tràmit). Per precaució, també podeu fer els primers dies un tràmit telemàtic (i així quedar ja registrats a les llistes d'interins), i un altre tràmit, a partir del 13 de març, per tal de vos entri/n i puntuï aquest/s curs/os.


El termini per presentar les sol•licituds per participar en la convocatòria és del 2 al 22 de març, ambdós inclosos. El barem es manté a 30 punts.


Els afiliats/des a ANPE podeu demanar cita prèvia cridant al 971461290 a partir de dilluns dia 20 de febrer, i vos ajudarem a fer el tràmit telemàtic.

« tornar »