C. TER, Nº 27, PIS 3er Esquerra - 07010 - Palma
Telf.: 971 461290 · Fax: 971 753046

Inici - interins/es

ATENCIÓ INTERINS! CAL SABER...

09/08/2017

ATENCIÓ INTERINS! CAL SABER...

 

A)   TRÀMIT DES SUBSTITUCIONS, LLISTA D’INTERINS DISPONIBLES I CANVI DE DISPONIBILITAT

 

Ja està operatiu al PORTAL DEL DOCENT INTERÍ, ja teniu la llista actualitzada d'interins disponibles i podeu comptar la vostra posición filtrant per nom i especialitats.

El tràmit per la següent tria de vacants i substitucions del curs 2017-2018, pels professors interins que no han obtingut plaça, estarà actiu entre els dies 5 de setembre a les 12h i el 7 de setembre a les 12h.

Respecte al canvi de disponibilitat, pensa a posar-te com a no disponible si no vols optar a les substitucions del primer trimestre. També recorda que si no vares fer el segon tràmit de juliol i vols estar com a disponible a partir del segon trimestre, ja el pots fer.

 

B)   RESPECTE AL TRÀMIT PREVI A LA PRESA DE POSSESSIÓ

Tots els adjudicats al mes de juliol han de fer el tràmit telemàtic previ a la presa de possessió, tant interins, com de pacte desplaçats com de pacte no desplaçats.

 

C)   MAJORS DE 55 ANYS I 10 ANYS D’EXPERIÈNCIA


Pensau que si no heu tret plaça, els primers de la llista en ésser adjudicats seran els majors de 55 anys i 10 anys de serveis, independentment de la puntuació. Després, s’adjudicarà per estricte ordre de puntuació.

» Enllaços relacionats

« tornar »