C. TER, Nº 27, PIS 3er Esquerra - 07010 - Palma
Telf.: 971 461290 · Fax: 971 753046

Inici - Que és el servei

1 |

QUÈ ÉS EL SERVEI

23/01/2012

 

El Defensor del Professor és un servei per a tota la Comunitat de les Illes Balears, que ANPE posa a disposició de tots els docents que necessitin ajuda davant qualsevol tipus d'assetjament a les aules.


La violència a les aules no és un fenomen nou però, sí estem observant l' increment de les situacions conflictives. El Sindicat ANPE ES POSA AL COSTAT DEL DOCENT per ajudar-li i orientar-li en situacions de violència, ja sigui per insults, amenaces, agressions o qualsevol altre tipus de conflicte.
Sabem que la nostra comunitat no és de les més problemàtiques en aquest aspecte però, ANPE vol anar un pas per davant per no permetre que els casos augmentin de manera considerable i la situació es faci insostenible.
Les consultes que es realitzin seran ateses per una persona amb experiència en aquestes situacions, que assessorarà i orientarà als docents  en funció del cas que ens plantegin.


S'atendrà cada cas individualment, assessorant, posant en coneixement dels interessats les accions concretes que poden emprendre per activar els diferents recursos  disponibles, tant a nivell de la Comunitat Escolar com de l'Administració.

 

En totes les telefonades es realitzarà una recollida de dades significatives dels afectats i de la situació que viuen (edat, sexe, problema que els afecta, temps que fa que ho pateixen, evolució del problema, intervencions fetes, etc.).

Si et trobes en alguna d'aquestes situacions no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres.

 

«dalt»

1 |